Vestingcode 2019

VESTINGCODE KOMT ER WEER AAN OP 15 JUNI! ZATERDAG AANSTAANDE VAN 13.00 TOT 17.00 UUR. LEES HIER HET DAGPROGRAMMA. READ ALL ABOUT IT!

Ook dit jaar weer het inmiddels befaamde evenement Vestingcode in het hartje van Hellevoet. Zaterdag 15 juni 2019. Van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: vesting Hellevoetsluis en de toegang is gratis. Je vindt hier het programma en de routekaart. Bezoek dichters, bandjes, zangers, vertellers, koren, kunstenaars, schrijvers, spoken word-artists, dansers, musici en toneelspelers! En nog veel meer. Ook leuke activiteiten voor kinderen. Komen en je komt oren en ogen tekort in de vesting aan het Haringvliet. Klik op de afbeelding en hij opent groot en leesbaar in een nieuw venster.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>