Spijkenisse achter de Schermen 2011

Voorne in alle Straten: Spijkenisse achter de schermen

Na Brielle achter de voordeur en Hellevoetsluis: Vestingcode nu ook het locatietheaterfestival in Spijkenisse. In restaurant De Olijf, achter op de eerste verdieping van café V34,op de zolder bij Vadeko Kreatief, tijdens een kopje koffie in lunchroom Giva, bij Van Genderen Wijnen, een kijkje bij groentewinkel Dames Mak, muziek in restaurant De Krom, een kijkje in het Chachot, poëzie bij RAR, zang en dans in het Gemaal De Leeuw van Putten, het verhaal op de fluisterboot, Trias met z’n vieren bij bureau Move on Communication, verhalen bij brocante La Trouvaille, voor café De Keijzer en nog meer ….. op zaterdag 24 september 2011 kom je op de Voorstraat en Noordeinde in de binnenstad van Spijkenisse op plus/minus 25 locaties non-stop voorstellingen tegen.

 Op een speciale routekaart zullen de locaties worden aangegeven en een korte beschrijving van hetgeen men ter plekke kan verwachten. De voorstellingen duren maar een aantal minuten dus je kunt veel verschillende voorstellingen zien én beleven op deze unieke zaterdagmiddag. 

Begin met een concertje, wandel rustig door naar een monoloog, winkel even wat en bewonder vervolgens een dansvoorstelling. Geniet op een terras en ga dan nog luisteren bij een verhalenverteller of kijken naar  een kort toneelstukje. 

De voorstellingen worden uitgevoerd door de lokale zang -, theater- en muziekgroepen en door creatieve en getalenteerde inwoners van de gemeente Spijkenisse. Locaties die normaal niet te bezoeken zijn zoals monumenten, woningen van particulieren en andere verborgen plekken openen voor deze middag hun deuren. Met dank aan de medewerking van Centrum voor de Kunsten Spijkenisse en de bibliotheek Spijkenisse.

Klik hieronder voor de routekaart.
Routekaart Spijkenisse achter de schermen  

De routekaarten zijn ook op 24 september  a.s. in het centrum van Spijkenisse gratis te verkrijgen bij de deelnemende locaties. De toegang tot de locaties en de voorstellingen is gratis.   

Voorne in alle straten is een project van Voorne in alle Staten, het samenwerkende cultuurprogramma in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Bernisse, Westvoorne en Spijkenisse en Kunstgebouw en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland.

1 reactie op “Spijkenisse achter de Schermen 2011

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>