Programmaboekje Voorne in alle Straten, Hellevoetsluis: De Vestingcode

Het programmaboekje is op zaterdag 18 juni a.s. af te halen bij de VVV en locaties in de Vesting van Hellevoetsluis. Hieronder kunt u alvast een kijkje nemen wat er deze zaterdag zoal te beleven is door op de linkjes te klikken.

 

VC1

VC2

1 reactie op “Programmaboekje Voorne in alle Straten, Hellevoetsluis: De Vestingcode

  1. Wij, Trias Poëtica, hebben ook opgetreden en we hebben er bijzonder van genoten. We hadden alle keren dat we optraden publiek dat zichtbaar en soms hoorbaar genoot. Persoonlijk denk ik dat dit evenement voor (jaarlijkse) herhaling vatbaar is, want het blijkt te voorzien in een behoefte. Trias Poëtica kijkt al uit naar 24 september, wanneer de Spijkenisser versie van dit evenement wordt gehouden. Hulde aan de organisatie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>