Zelf hebben?

Wat een leuk ding, die waaier met de hele cultuurgeschiedenis van Voorne-Putten en Rozenburg in één hand. Ook hebben? Dat kan nu, want de Canonwaaier is voor 4,99 euro te koop bij de VVV ZHE, Streekarchief VPR en Bibliotheek Hellevoetsluis. Zolang de voorraad strekt!

canon-waaier

De Canon van Voorne-Putten en Rozenburg toont in veertig vensters de hoogtepunten van de geschiedenis van het eiland. Streekarchivaris Bob Benschop schreef de historische teksten. De Canon wordt gebruikt op scholen en in verenigingsverband om de geschiedenis van Voorne-Putten Rozenburg levend te houden. Deze website Voorne in Alle Staten toont de Canon om tal van cultuurhistorische feitjes, weetjes en eigenaardigheden in een breder verband te plaatsen en om iedereen te prikkelen de eigen geschiedenis met het Zuid-Hollandse eiland te delen. De Canon is de ruggengraat van onze cultuurhistorie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>