Bungalowpark

De Kroon stemde in met de bouw van 320 vakantiebungalows in de Quackpolder. De Kroon was van oordeel dat de recreatieve ontwikkeling niet leidt tot een onaanvaardbare aantasting van de natuur en het landschap. Alle 187 bezwaarschriften waren daardoor afgewezen.

1 reactie op “Bungalowpark

  1. Destijds was ik lid van de Stichting tot behoud van de Quakpolder (mevrouw van Leeuwen). Ook de bezwaarschriften van die Stichting zijn afgewezen. Uiteindelijk heeft de bouw van de bundalows soms weinig met recreatie te maken. Wel verhuur ten behoeve van huisvesting van buitenlandse werknemers. Het parkeerterrein grenzend aan de Duinweg wordt gebruikt als opslagplaats van bouwmaterialen. Dat is geen gezicht!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>