RTM-museum

Het materiaal van het RTM-museum werd eind maart, begin april overgebracht naar de nieuwe locatie bij Goedereede. Het vervoer van het rollend materieel naar Goedereede gebeurde door vrijwilligers. ,,De transportondernemingen op het eiland stellen belangeloos vrachtwagens ter beschikking, terwijl vijftien chauffeurs bij toerbeurt rijden’’, aldus een woordvoerder van het trammuseum. ,,Voorwaar een heel andere situatie als in Hellevoetsluis, waar we nooit medewerking hebben gehad, van wie dan ook.’’

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>