Wallenpop

Een aantal foto’s van een heel vroeg wallenpop waarvan het jaar nog onduidelijk is. Wie helpt er mee om te bepalen welk jaar dit is geweest?
Wellicht zijn er mensen die zichzelf herkennen.
Reacties gewenst dus.

Dit bericht werd geplaatst in Wallenpop en getagged door Bram Kap . Bookmark de permalink .

Over Bram Kap

geboren op 18 juni 1957 te Nieuw-Helvoet. Mijn voorvaderen tot in 1700 zijn geboren in Nieuw-Helvoet. Ik ben sedert 1972 actief bij Scouting Hellevoetsluis. Scouting Hellevoetsluis gebruikt sedert 1972 de kazerne Haerlem als clubhuis. Vanaf in ieder geval 1997 verzorgen we tijdens open monumentendagen rondleidingen door de kazerne en over de kustbatterij. Op 22 april 2009 is de Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis opgericht. Deze stichting, vergaart, bewaart en openbaart informatie over de verdediging van Hellevoetsluis.

1 reactie op “Wallenpop

  1. Duidelijk 1979.
    Fairplay speelde dat jaar weer na het succes van het eerste jaar.

    Ik sta bij de bar te praten met een een oude klasgenoot en mijn toenmalige vriendin.

    hansc

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>