DOENSDAGEN IN DE MUSEA

Na de succesvolle eerste opzet van de Doensdagen in 2013 bij Droogdok Jan Blanken, organiseren de musea in de Vesting van Hellevoetsluis in de zomer van 2014 elke week iets voor kinderen. Droogdok Jan Blanken, de Verdedigingswerken, het Brandweermuseum en de schepen Noord Hinder, Buffel en Bernisse wisselen elkaar af, zodat er elke week op woensdagmiddag en om de week op zondagmiddag wat te beleven valt! Bekijk hier een reportage over de Doensdagen in het Voorne Putten Journaal aflevering 95 van 17 juli 2014

YouTube voorvertoningsafbeelding

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>