Spijkenisse achter de schermen 2012 op zoek naar enthousiaste bewoners!

Gevraagd: spelers, locaties en vrijwilligers

De eerste editie van Spijkenisse achter de Schermen was een groot succes mede door alle inzet van de bewoners. Voor 2012 staat Spijkenisse achter de schermen (Sas) gepland op zaterdag 16 juni 2012.

De organisatie van Spijkenisse achter de schermen is op zoek naar bewoners die het leuk vinden om mee te doen. Wij zijn op zoek naar acteurs, zangers, kunstenaars, locaties en vrijwilligers die het leuk vinden om mee te werken aan Sas. Jong, oud iedereen kan en mag meedoen. Locaties die normaal niet te bezoeken zijn zoals monumenten, woningen van particulieren en andere verborgen plekken openen voor deze middag hun deuren. Beschikt u over een leuke locatie en wilt u deze op een bijzondere wijze presenteren? Belangrijk hierbij is dat de locatiehouder beslist hoeveel man publiek per keer naar binnen mag.

Op ongeveer 25 locaties zullen op zaterdag 16 juni 2012 in Spijkenisse van 12.00 tot 17.00u non-stop voorstellingen plaatsvinden. De voorstellingen duren maximaal 10 minuten dus het is mogelijk om veel verschillende dingen te zien en te beleven op zo’n zaterdagmiddag. Locaties die normaal niet te bezoeken zijn zoals monumenten, woningen van particulieren en andere verborgen plekken openen voor deze middag hun deuren.

Beschikt u over een locatie, wilt u mee spelen of meewerken? Kom naar de bijeenkomst die wordt georganiseerd op woensdag 28 maart 2012 in het Centrum voor de Kunsten (Nieuwstraat 83) van 19.30-21.00. De organisatie kijkt uit naar uw aanwezigheid op deze bijeenkomst! Laat u van tevoren even per mail weten of u komt: linda@clproducties.nl.

Mocht u verhinderd zijn en toch willen meedoen, laat het ons weten en wij nemen contact met u op.

Vooraf aan de bijeenkomst vragen wij u alvast na te denken over een aantal zaken: De mogelijke locatie. Wat voor soort voorstelling/act u op wilt u opvoeren? Kostuums, decor, scenario, wat heeft u nodig? Vorig jaar was er ook de mogelijkheid voor gebruik van een scenarioschrijver. Graag horen wij op voorhand uw ideeën over bovengenoemde zaken. Op de bijeenkomst kan er dan alvast een inventarisatie gemaakt worden.

Spijkenisse achter de schermen is een project van Voorne in alle Staten, het samenwerkende cultuurprogramma in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Bernisse, Westvoorne en Spijkenisse en de Provincie Zuid-Holland.  

Voor aanmelding of meer informatie over Spijkenisse achter de schermen kunt u contact opnemen met Linda Mulder; linda@clproducties.nl

Voor meer informatie over Voorne in alle Straten; n.wielen@hellevoetsluis.nl    

2 reacties op “Spijkenisse achter de schermen 2012 op zoek naar enthousiaste bewoners!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>