Open Monumentedag 2011

Op zaterdag 10 september vindt de 25e editie van de Open Monumentendag plaats. Thema van deze 25e Open Monumentendag is hergebruik. Ook op Voorne-Putten zijn er veel oude gebouwen die een nieuwe en vaak verrassende functie gekregen hebben.
De vijf gemeenten van Voorne Putten die samen werken in het cultuurproject VOORNE IN ALLE STATEN nodigen u uit om op zaterdag 10 september te genieten van de monumenten en van de bijzondere activiteiten die op deze dag georganiseerd zijn.

Om u op weg te helpen vindt u in deze bijlage het programma per gemeente, zodat u weet welke monumenten geopend zijn en wat er te doen is. U vindt de route en de haltes van de DeltaPORT Open Monumentendag-busjes, mogelijk gemaakt door het Deltaport Donatiefonds. De volledige VOORNE IN ALLE STATEN Regionale Monumentenkaart met beschrijvingen van de monumenten van is gratis verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV-kantoren.

1

2

3

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>