Vivaldi op Voorne

Violen, trommels en een spannend verhaal: de kinderen van de Westvoornse basisscholen zaten donderdagochtend ademloos in de kerkbanken van de Catharijne-kerk in Brielle. Speciaal voor hen gaf het RBO Sinfonia-orkest daar het concert Vivaldi en het geheim van de nachtegaal. Op muziek van de componist Vivaldi werd het verhaal verteld van een weesmeisje dat terechtkomt in het weeshuis in Venetië waar niemand minder dan Don Vivaldi zelf de muziekleraar is. Het orkest onder leiding van Hans Leenders en acteurs Jeroen Wijnhorst en Elisa Beuger namen de kinderen mee in een avontuur van achtervolgingen door de Venetiaanse grachten, een geheimzinnige nachtegaal en de prachtige muziek van Vivaldi.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>