Kunstboek krijgt landelijke prijs

Op 20 maart nam commissaris van de Koningin Schelto Patijn het eerste exemplaar van het boek ‘Twaalf Stadsgezichten’ in ontvangst. Hierin gaven twaalf Hellevoeters hun visie op kunstwerken in de gemeente. Voor het boek ontving de gemeente Hellevoetsluis de landelijke prijs van het Voorzieningenfonds voor Kunstenaars (VVK).

12-stadsgezichten

'Twaalf Stadsgezichten' - kleurrijke meningen van Hellevoeters over kunst in hun stad. Auteur: Taco Meeuwsen, fotograaf: Bert Nienhuis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>