1960-2010

50 JAAR JONG

Op 1 januari 2010 bestaat Gemeente Hellevoetsluis precies 50 jaar. Op 1 januari 1960 was de samenvoeging van Nieuwenhoorn, Nieuw-Helvoet en Hellevoetsluis een feit. In 2010 zal ook ‘Voorne in Alle Staten’ uitgebreid stilstaan bij het jubileum. Er zullen talloze evenementen worden georganiseerd, variërend van het laten herleven van oude tradities tot vertelmiddagen waar herinneringen worden opgehaald.

SCHRIJF MEE AAN UW EIGEN GESCHIEDENIS!

Bovendien zullen er gedurende het jaar wekelijks in ‘Groot Hellevoet’ twee pagina’s verschijnen met een kroniek én een uitgebreid artikel over een specifiek onderwerp uit het betreffende jaar. De artikelen verschijnen ook hier op Voornewiki.nl. Waar anders? We nodigen iedereen uit om zich aan te melden en na inschrijving te reageren met eigen verhalen en foto’s en filmpjes en merklappen en plakboeken en schilderijen en tekeningen en nijvere handwerkjes en documentaires en herinneringspenningen, lintjes of toepasselijke versierselen uit de gedenkwaardige jaren na de samenvoeging. Doet u allemaal mee?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>